Op 23 januari 2008 mocht BOBO Video Productions weer naar de site komen van Volker Stevin, voor opnames, alwaar een tijdelijke brug over de tunnelbak van het verdiepte spoor aan de Schoolstraat in Almelo werd geplaatst. De opnames zijn in opdracht van Prorail Zie voor meer foto's: www.geleraaf.nl
(foto: Marinus Blaak)
December 2007
I.v.m. de werkzaamheden voor prorail, namelijk video opnames maken voor het project "Almelo verdiept" moeten de medewerkers van BOBO Video Productions in het bezit zijn van het VCA certificaat om de werksite van Volker Stevin te mogen betreden. Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Volker Stevin en Prorail en om die reden heeft Bob Rietveld in december de cursus "basis veiligheid" gevolgd voor het gelijknamige diploma. In januari 2008 heeft Bob Rietveld het VCA diploma in ontvangst mogen nemen.
Voor het project "Startkans twente"hebben we op 31 oktober de voice-over opgenomen in de studio, C72 van Paul Cupido, in Hilversum. De stem voor dit project was van Marjon Keller. Wederom een zeer prettige samenwerking!

Tijdens de banenmarkt, op 6 oktober 2011, in het Polman Stadion te Almelo, hebben wij een 25 kandidaten voor de camera gehad om een persoonlijke sollicitatievideo te maken.
Deze opnames zijn gemaakt met een GOPRO actioncam. Deze camera heeft gedurende de dag om de 10 seconden een foto gemaakt waar een timelaps filmpje van gemaakt is.

27 december 2011, opnames in de studio van de firma Heutink voor een aantal nieuwe product filmpjes.
Tevens zijn vandaag, voor een nieuwe klant Tool 4 Kids, opnames gemaakt voor een productfilmpje. Het product waar het hier om draaide was de Timecoach